Algemene voorwaarden Magneet-armbanden.nl

Magneet-armbanden.nl is onderdeel van Triple L Company
Stuwmeer 130
3994HS Houten
Nederland

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 82676232
BTW nummer: NL003713960B51
IBAN: NL70KNAB0407050221
BIC: KNABNL2H

Betalen
Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. In de bevestiging staat je bestelnummer, artikelen die besteld zijn, de kosten, betaalmethode en je factuur- en besteladres. Controleer je bevestiging altijd en mocht er iets niet goed zijn, neem dan even contact met mij op. Zodra je betaling door mij ontvangen is wordt je bestelling verder verwerkt. In geval van betaling via ideal zal dit vrijwel direct zijn. Betaling via bankoverschrijving duurt langer waardoor het ook langer duurt voordat je bestelling verzonden wordt. De diverse betaalmethodes kun je terugvinden bij ‘bestellen en leveren’.

Verzending
Verzending binnen Nederland geschiedt altijd middels ‘brievenbuspakket’. Ik reken hiervoor €3,95 verzendkosten (werkelijk kosten zijn €4,25) voor bestellingen onder de €75. Bestellingen boven €75,- (excl. verzendkosten) worden gratis verzonden. Zodra je bestelling ons pand verlaat ontvang je automatisch de track&trace code zodat je zelf je pakketje kunt volgen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de snelheid waarmee PostNL de pakketjes verwerkt en bezorgd. Middels de track&trace code kun je je bestelling volgen. Brievenbuspakketten passen door de brievenbus en hoef je niet voor thuis te blijven.

Internationale verzending
Levering buiten Nederland is zeker mogelijk, ook hier probeer ik de kosten zo laag mogelijk te houden, om die reden verzend ik naar het buitenland vrijwel standaard met DPD. Helaas krijg ook ik te maken met prijsverhogingen van vervoerders door de hoge benzineprijzen. Ik zal echter altijd de voordeligste optie voor jou kiezen. De juiste verzendkosten worden automatisch weergegeven in het afrekenscherm.

Levertijd
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 24 uur na ontvangst van de betaling verzonden. Is een product niet op voorraad dan varieert de levertijd van 7 tot 14 werkdagen, mogelijk korter. Tijdens de zomervakantie en in november en december kan het zijn dat je een dagje langer moet wachten i.v.m. de enorme drukte. Magneet-armbanden.nl behoudt het recht de bestelling te annuleren en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

Garantie
Onze private collectie ‘Tiny Magneetarmbanden’ wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige basismaterialen. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en natuursteen. Slotjes en metalen tussenstukjes zijn van nikkelvrij materiaal. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag.

Ook de koperen, titanium en stalen sieraden zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijke slijtage door dragen valt niet onder garantie. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met het bestelde sieraad neem dan even contact met mij op.

Uitzonderingen op de garantie zijn:

  • natuurlijke slijtage
  • vlekken veroorzaakt door zonnebrandcrème, parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
  • kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
  • klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden (bv. laten vallen)

Ruilen en retourneren 
Producten uit de private collection ‘Tiny Magneetarmbanden’ zijn gemaakt van natuurproducten zoals (half-)edelsteen. Hierdoor kan het voorkomen dat de foto op de website iets afwijkt van de werkelijkheid. Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 14 dagen aan mij melden (altijd vooraf aanmelden per mail!). Na overleg kun je het ongedragen item (behalve slaapmaskers en zooltjes) binnen 14 dagen na akkoord naar mij terugsturen in de originele verpakking (brievenbusdoosje of bubbeltjes-envelop, andere enveloppen of verpakkingen zijn NIET geschikt voor zendingen met delicate inhoud).

LET OP: ik ben niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte en/of stukgeraakte poststukken die aan mij toegezonden worden, in deze gevallen kan ik je retour niet verwerken. Ik adviseer je het te allen tijde aangetekend aan mij te retourneren. Je krijgt bij retourneren het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer er tijdens de verzending van je pakketje een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 2 dagen na ontvangst aan mij melden. Je stuurt je bestelling direct na ons contact aan mij retour. Zodra ik het item heb ontvangen stuur ik je een nieuw exemplaar, mits voorradig.

Wanneer je zelf schade toegebracht hebt aan de armband/ring, bijvoorbeeld door zelf schakels toe te voegen/ verwijderen, dan vervalt de garantie. Ik maak alle armbanden graag voor je op maat en heb daar dan ook het juiste gereedschap voor.

Ik adviseer je altijd om sieraden met steentjes niet te dragen onder de douche of tijdens het zwemmen. De steentjes zitten verlijmd en de lijm kan aangetast raken door langdurig in contact te staan met water. Ook koperen sieraden met een gekleurde coating (goud/zilver/roségoud) zijn gevoelig voor slijtage. Ik adviseer je daarom om deze sieraden niet te dragen tijdens douchen of zwemmen en ook om deze ‘s nachts af te doen.

Het product dient onbeschadigd en ongedragen/ongebruikt geretourneerd te worden.

In alle overige gevallen zullen we samen kijken naar een geschikte oplossing. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen.

Heb je zelf de verkeerde maat doorgegeven dan zijn verzend-/retourkosten voor eigen rekening.

Wanneer je recht had op gratis verzending omdat je boven de €75,- gekocht had en je retourneert een artikel waardoor het totale factuurbedrag onder de €75,- komt, dan zullen de verzendkosten in mindering gebracht worden op het terug te ontvangen bedrag.

I.v.m. hygiëne kunnen slaapmaskers en zooltjes niet worden geretourneerd. Ook kunnen op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Veiligheid
Ik koop mijn producten met de grootst mogelijk zorg in en de productie van mijn eigen private collection wordt aan een strenge controle onderworpen voor de producten verkocht worden. Het dragen gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Magneet-armbanden is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.

Copyright
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Magneet-armbanden.nl. Dit geldt ook voor alle handgemaakte items uit mijn private collection ‘Tiny Magneetarmbanden’. Gebruik van foto’s en teksten zonder schriftelijk akkoord van mij is verboden.