Magneet Sieraden

Hieronder vindt u alle informatie, over de elementen die mogelijkerwijze gebruikt zijn in onze magneet sieraden. Maar aarzel a.u.b. niet om mij te contacteren voor meer informatie.

Wellicht is dit uw eerste kennismaking met magneettherapie. Ja het is een vorm van therapie die mens en dier kunnen ondersteunen. Er zijn heel veel redenen waarom u een magneetsieraad zou kunnen gebruiken.

Er is sprake van bescherming tegen Wifistraling. Overal om ons heen is straling, ook al zet u uw eigen router uit, die van de buren is er nog Schade gebruik mobiele telefoonaltijd.
Van pasgeboren baby tot volwassenen we hebben er allemaal last van. Baby’s die boven een of vlakbij een wifirouter slapen zijn mogelijk huilbaby’s. En ja ook baby’s kunnen een magneet bij zich dragen.

Ik heb gezien wat een magneet met mensen kan doen. Onstabiel op de been zijn en niet krachtig. Met een magneet in de handen krachtig en niet om ver te duwen. Ook ik, die al vele jaren deze producten verkoopt sta er steeds weer helemaal paf van.

Door het dragen van een magneetproduct bent u beter geaard en verlaat de wifistraling/magnetron enz. enz. het lichaam weer. Zonder de magneet blijft de straling (mogelijk kankerverwekkend) in uw lichaam wat allemaal mogelijke gezondheidsklachten met zich mee zou kunnen brengen.

Helemaal onderaan deze bijdrage een heel stuk over de gevolgen van electrosmog Hieronder treft u de werking aan van alle mogelijk gebruikte elementen uit mijn uitgebreide

Het effect van de magneet sieraden

1.Het effect van de magnetische sieraden

Het effect van magnetische sieraden is getest door het Gräfelfing Biological Testing Institute. De positieve effecten van magnetische energie worden vooral gebruikt om de gezondheid te verbeteren in het bijzonder voor: Artritis pijn, verstuikingen / verrekkingen, rugpijn, sportblessures, spierpijn, ontsteking van de gewrichten, …

Het effect van de sieraden uit zich in: meer energie, minder stress, vermindering van hoofdpijn / migraine, afname rugpijn, verbetering van de bloedsomloop, …
Bron: voor de bron klikt u hier

Werking van far infra rood

2.Werking van far infra rood

De far infra rood stabiliseert het zuurstof in het bloed, activeert de rode bloedlichaampjes, verbetert de cel activiteit en verhoogt de immuniteit. Wilt u meer weten over de werking van far-infra-red klikt u dan op deze link:
Bron: voor de bron klikt u hier

Werking van minus ionen3.Werking van minus ionen

De minus ionen verhogen de immuniteit, zijn preventief tegen ziektes, reguleren de bloeddruk en verhogen de energie. Het is onschadelijk voor de huid en ondersteunt het lichaam.
Bron: voor de bron klikt u hier

Werking van Germanium

4.Werking van Germanium

Germanium bevordert de bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen. Germanium biedt ook ondersteuning bij het afscheiden van toxines uit ons lichaam.

Het voorkomt ook spierstijfheid en zorgt voor meer mentale energie. Je zal er ook beter en dieper door slapen. Germanium is ideaal als u zich beter wil concentreren en op zoek bent naar mentale rust.
Bron: voor de bron klikt u hier

Werking van Jade

5.Werking van Jade

Jade is een reinigende en beschermende steen en zorgt voor evenwicht. Jade bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties los te laten. Het werkt in op de hartchakra en bevordert hiermee de liefde.

Jade stimuleert het bedenken van ideeën en het omzetten daarvan in de praktijk. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.

Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel en de vruchtbaarheid.
Bron: voor de bron klikt u hier

Werking van Dode Zee mineralen6.Werking van Dode Zee mineralen:

Evenwicht mineralen in cellen en in het lichaam, noodzakelijk om de juiste balans van alkaline en zuur in het lichaam te behouden Die essentieel is voor het metabolisme in onze cellen.
Bron: voor de bron klikt u hier

magneet sieraden: De werking van koper

7.De werking van koper

Sommige magneetsieraden zijn van puur koper gemaakt. Deze zijn goed voor mensen die aan artritis of reuma leiden. Recent onderzoek heeft laten uitblijken dat artritis effectiever behandeld kan worden door zink en koper.

De combinatie van een koperen armband en de magneten creëren hierdoor een dubbel effect: het koper van de armband wordt afgegeven door transpiratie en komt op de huid en wordt dan geabsorbeerd in de bloedbaan.

Terwijl de magneet de circulatie verbetert, wat resulteert in een beter transport van het koper in de bloedbaan (koper heeft een ontstekingsremmende functie). Veel mensen schrikken ervan dat hun arm door de armband groen verkleurt. Dit is echter het resultaat van de natuurlijke reactie van de huid op het koper. Dit is een goed teken. Dit kan later makkelijk gewassen worden met water en zeep.
Bron: voor de bron klikt u hier

magneet sieraden van neodymium of van Hematiet er is verschil

8. Magneten van neodymium of van Hematiet er is verschil:

De neodymium magneet (metaal) heeft een aardende werking, en deze elimineert de schadelijke gevolgen van straling die vrijkomt bij bijv. mobiele telefoons, beschermd ook tegen de straling bij computers Ook huishoudelijke apparaten geven straling die wordt verminderd door deze stof.

De Hematiet magneet werkt ook aardend, beschermend en harmoniserend en heeft ook dezelfde hier boven genoemde voordelen als de neodymium. Maar de werking van Hematiet is zoveel groter/breder dan van de metalen magneten, het is namelijk een edelsteen. Deze steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht.

Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen.

Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid en voor nog meer informatie klikt u voor de bron hier

 9. Amethist is een paarse kwartssoort. Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten.
Bron: google

Overige informatie:

De gehele collectie is nikkel vrij. Oorbellen, halskettingen en armbanden bevatten normaal twee zeer hoge kwalitatieve neodymium of Hematiet magneten, variërend vanaf ca. 1.200 gauss per stuk. Hangers bevatten één magneet. Hematiet is een natuurlijke magneetvorm met een zeer brede werking.

De sieraden van magneet-armbanden.nl zijn altijd Noordpool gericht.

De meeste van onze magneetsieraden zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht vanaf 1200 Gauss. De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet.

Als een armband 2 magneten bevat van elk 1200 G., betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.

Sommige webshops spreken van Tesla, klik hier hoe u dit kunt omrekenen.

Magneet sieraden tipsU kunt onze sieraden, magneetproducten en magneetpleisters meteen dragen. Het advies is draag armbanden met kristallen niet tijdens douchen, zwemmen en of sauna bezoek, de steentjes zouden door langdurig verblijf in water of door aanraking met zout los kunnen gaan.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd mailen naar:
info@magneet-armbanden.nl