Klantenservice

Algemeen
Wanneer u een bestelling plaatst bij Magneet-armbanden.nl, geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Magneet-armbanden.nl behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden ten alle te wijzigen en/of uit te breiden.

Als u de algemene voorwaarden wilt lezen kunt u onderaan in het menu op de link ‘algemene voorwaarden’ klikken.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de regels uit de algemene voorwaarden. Indien er –door spelfouten of veranderingen o.i.d.- verschillen zijn tussen onderstaande en de algemene voorwaarden zijn de algemene voorwaarden altijd bindend.

Bestellen
Na het plaatsen van uw bestelling en het invullen van uw adresgegevens, ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling met daarbij de factuur bijgevoegd. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, dan wordt de bestelling uiterlijk binnen 48 uur naar u verzonden.

Als het product niet op voorraad is ontvangt u hier zo snel mogelijk bericht van met de eerst volgende mogelijkheid tot levering. Indien u niet tevreden bent dan kan de bestelling geretourneerd worden binnen zeven dagen ingaande op de dag na de bezorgdatum, op voorwaarde dat u een email heeft gestuurd dat u het product wilt retourneren.

Als u met Ideal heeft betaald, hebben wij geen bankgegevens van U. We verzoeken u vriendelijk in de email dan ook uw bankgegevens te vermelden, zodat wij het geld terug kunnen storten.

Betalen
Bij een bestelling dient u altijd vooraf te betalen. U kunt op twee manieren betalen, via Ideal of handmatig het geld overmaken naar onze bankrekening. Als u het geld handmatig overmaakt, dan kan dit naar rekeningnummer:
IBAN nummer: NL70KNAB0407050221 t.n.v. Triple L Company te Houten.

De bestelling wordt na betaling uiterlijk binnen 48 uur naar de cliënt verzonden.
Indien een bestelling niet binnen vijf werkdagen word betaald, annuleert Magneet-armbanden.nl de bestelling en vervallen alle rechten en verplichtingen.

Verzenden
Magneet-armbanden.nl verzendt haar bestellingen via PostNL.
Magneet-armbanden.nl verzendt een bestelling binnen de afgesproken periode na ontvangst van uw betaling naar het door u opgegeven adres.

Magneet-armbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u lijdt doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden. U kunt uw bestelling ook afhalen na het maken van een afspraak. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@magneet-armbanden.nl.

Annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen twee dagen (48 uur) na het plaatsen van uw bestelling te doen via e-mailadres: info@magneet-armbanden.nl. Is de bestelling reeds verzonden dan kunt u het artikel retourneren bij ontvangst. Gemaakte verzendkosten door Magneet-armbanden.nl worden niet meer vergoed.

Wanneer Magneet-armbanden.nl het bestelde product niet kan leveren binnen dertig dagen, kunt u als consument de overeenkomst zonder kosten ontbinden.

Beschadigingen na kleiner maken door cliënt zelf
Mocht u als cliënt er zelf voor kiezen de armband zelf in te korten, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Magneet-armbanden.nl wil graag gratis uw armbanden inkorten, maar kiest u er voor om het zelf te doen, dan wordt de armband niet vergoed of hersteld op onze kosten, als er door verkeerd gehandeld te hebben, helaas toch schade is ontstaan. De cliënt dient zelf de herstelkosten betalen. Wij weten exact hoe dit werkt, en zijn daarom nooit verantwoordelijk.

Garantie: Op de gehele sieraden collectie geldt een garantie termijn van 2 jaar.

Retourneren

Bij retour zenden zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Het product mag alleen geretourneerd worden mits deze degelijk verpakt is. Bij het ruilen van een product zijn de verzendkosten tevens voor eigen rekening.

Bij het retourneren van uw bestelling dient u het volgende in acht te nemen:

·         U kunt uitsluitend artikelen retourneren die door uzelf gekocht zijn bij Magneet-armbanden.nl

·         Het product dient onbeschadigd en ongedragen/ongebruikt, in een degelijke verpakking, geretourneerd te worden.

·         Zodra uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd vanaf de dag na bezorging om de producten terug te sturen, als u ze wilt ruilen of retourneren. Voorwaarde is wel dat u een email stuurt om ons op de hoogte te stellen van het feit dat u een product terug stuurt (met hierin uw bankgegevens als u met Ideal betaald heeft).

·         Bij klachten of beschadiging tijdens het transport, dient u contact op te nemen met Magneet-armbanden.nl. Dit dient u per e-mail te doen aan: info@magneet-armbanden.nl. Magneet-armbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u lijdt doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

·         Geretourneerde bestellingen die ongefrankeerd of te laag gefrankeerd zijn, worden door Magneet-armbanden.nl niet aangenomen. U krijgt dan dus ook uw aankoopbedrag niet retour, sinds wij het product niet retour hebben ontvangen.

·         Producten die geruild moeten worden, verzendt de koper naar onderstaand adres:

Magneet-armbanden.nl
t.a.v. Linda Suurbach
Stuwmeer 130
3994HS Houten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Betaalde verzendkosten alsmede door consument gemaakte verzendkosten voor het retourneren worden nooit vergoed!

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U koos zelf de verkeerde maat
Indien u zelf de verkeerde maat heeft doorgegeven tijdens uw aankoop en u wilt de armband liever in een andere maat, dan zijn de verzendkosten voor u als koper.
Hoe u de juiste maat kunt vaststellen staat bij elk artikel vermeld en onderaan de pagina.

Omruilen
Als u toch liever een ander artikel wilt, dan kunt u kiezen voor omruilen. In het geval van een goedkoper artikel krijgt u het verschil minus de verzendkosten terug. In het geval van een duurder artikel ontvangt u een factuur van het verschil en de verzendkosten voor het nieuw gekozen artikel.

Privacy
De gegevens van derden zal Magneet-armbanden.nl nooit delen met derden.

Klachten
Omdat de sieraden delicate producten zijn kunnen wij helaas geen garantie geven op het verkleuren van metaal of het loslaten van metaal van de sieraden.

Ook kunnen wij geen garantie geven op het verlies van magneten of andere elementen uit de sieraden.

Tevens is er geen garantie op het kapot gaan van een schakel in een keramische armband.

Beschadigingen na kleiner maken door client zelf: Mocht u als client er zelf voor kiezen de armband zelf in te korten, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Magneet-armbanden.nl wil graag gratis uw armbanden inkorten, maar kiest u er voor om het zelf te doen, dan wordt de armband niet vergoed of hersteld op onze kosten, als er door verkeerd gehandeld te hebben, helaas toch schade is ontstaan.

De cliënt dient zelf de herstelkosten betalen. Wij weten exact hoe dit werkt, en zijn daarom nooit verantwoordelijk

Over andere klachten kunt u een e-mail sturen naar: info@magneet-armbanden.nl. Wij nemen elke klacht serieus en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.