Binnen 48 uur bij u thuis
België 3-5 werkdagen
Groot aanbod topmerken
Veilig online betalen
Persoonlijke service
Binnen 12 uur antwoord

Over Magneet Armbanden

Nadat mijn webshop www.wellness-centrum.org te klein werd voor mijn grote collectie magneet sieraden ben ik gestart met de Magneet-armbanden website. Dit is een 100% dochteronderneming van Handelsnaam Wellness Centrum Huissen.

Ik Else de Jong, ben Natuurgeneeskundige en heb jarenlang een eigen praktijk Weer in balans gehad in Huissen, en heet u hartelijk welkom in mijn webshop. 
Tijdens mijn werk als natuurgeneeskundige heb ik vaak magneetherapie toegepast bij mijn clienten, waardoor er een 
toenemende vraag aan magneetsieraden binnen Wellness Centrum Huissen is gerezen, waardoor ik mij meer heb toegespitst op deze sieraden. Er is zoveel keuze. Binnen onze webshop vindt u allereerst de Magnetic Wellness armbanden, alleen bij ons te koop. Hier vindt u een eenvoudige koperen magneetarmband maar ook een armband voorzien van een dun laag 14K goud, kortom voor elk wat wils.

Het is geweldig zulke mooie 7 in 1 armbanden te verkopen met de 6 extra elementen erin. De topkwaliteit Titanium armbanden en de krasbestendige en vrijwel onbreekbare Keramische magneetarmbanden. Het zijn artikelen van top kwaliteit die gretig aftrek vinden bij mijn tevreden klanten. Natuurlijk konden de koperen magneetarmbanden ook niet ontbreken waarvan de werking u wellicht bekend is.

Ook is er vrij veel vraag naar de Magnetic Jewels sieradenlijn. Ze zijn originieel, uniek en modieus, eigenlijk voor elk wat wils.

Tevens verkopen wij teen magneetringen. U zult verbaasd zijn, over de geweldige modieuze sieraden, voor jong en oud. Van bedels tot hondenriemen alles is te koop. U hoeft alleen maar uw wens aan te klikken, waarmee het artikel naar u keuze in de winkelwagen komt.

Tot slot verkopen wij ook Magnetische braces voor de schouder, knie en enkel. 

Als u een pacemaker of een ander medisch apparaat draagt, vraag dan eerst medisch advies aan uw arts of het dragen van een magneetarmband geschikt is.

Het contact hebben met tevreden clienten en het vinden van nieuwe producten geven mij veel voldoening en ik stel de tevredenheid van mijn cliënt voorop.

Heel graag zou ik u uitvoerig willen informeren over de magnetische werking van de producten, maar door de wet van claims op producten mag dit niet meer op de webshop geplaatst worden en ook niet bij de producten. Wilt u echter meer weten stuurt u dan een email en ik stuur u de gevraagde informatie z.s.m. naar u toe

Graag tot ziens in mijn webshop!

Else de Jong Oprichtster Wellness Centrum Huissen

Handelsnaam Wellness Centrum Huissen Waterkiep 3 6852 KJ Huissen 

BTW NR: NL090124601B02

K.V.K.nr.09169400

IBAN nummer: NL 51 KNAB 0256345252

Bank Identificatie Code (BIC): KNABNL2H

Informatie over werking Magneetsieraden

Vul hieronder uw emailadres in, zodat wij de informatie over de werking van Magneet Sieraden direct aan u kunnen sturen.

Dit venster sluiten [x]