Over Magneet Armbanden

Over ons
Linda van Magneet-armbanden.nl

Hoi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Mijn naam is Linda Suurbach en per 1 mei 2021 heb ik deze webshop overgenomen van mijn tante Else. Na 15jr was het voor haar de hoogste tijd om lekker van haar pensioen te gaan genieten en voor mij een mooi moment om het stokje van haar over te nemen.

En wie is dan Linda?

 • geboren in 1978
 • getrouwd met Martin 💍
 • moeder van 3 kinderen 👦👧👦
 • personeel van een hond🐕 en 3 poezenbeesten 😺🐈😺
 • sport graag 🏋️‍♀️en wandel veel 🚶‍♀️
 • naast deze webshop ben ik werkzaam als marketing & event coördinator bij een IT bedrijf

Al jaren zie ik, mede via Else, wat magneettherapie voor de mens kan betekenen. Het is echt mooi om te zien hoeveel baat wij kunnen hebben bij magneettherapie.

Wat is mijn persoonlijke ervaring met magneetsieraden?

Wat de positieve uitwerking van magneetsieraden op je lichaam is heb ik uiteraard ook zelf aan den lijve ondervonden. Jaren geleden is er bij mij een auto immuunziekte geconstateerd. De klachten die hier bij horen zijn onder andere gewrichtsklachten lijkend op reumatische klachten en ontstekingen in gewrichten. Sinds ik magneetsieraden draag merk ik dat ik veel minder klachten heb dan voorheen en als er dan toch een nieuwe ontsteking de kop opsteekt dan neemt deze veel sneller af. Dat maakt het leven toch echt wel een heel stuk leuker! 🤗

Waar sta ik voor?

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, net als klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik lever daarom kwalitatief zeer hoogwaardige magneetsieraden. Gelukkig kan ik daarvoor bouwen op een aantal hele betrouwbare leveranciers die ook al jaren aan de webshop leveren. Heb je nu een vraag over een sieraad of over je bestelling, schroom dan niet. Je kunt mij altijd benaderen via mail, telefoon of Whatsapp. In de basis heb je binnen 24u een reactie. Je bestelling gaat in de regel dezelfde dag de deur uit zodat je snel profijt mag hebben van je bestelde armband, ring of een ander magnetisch artikel zoals zooltjes. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn dan wordt deze binnen 7  tot 10 werkdagen nageleverd.

Wat kun je in de shop verwachten?

Zoals je in mijn webshop kunt zien heb ik een breed assortiment hoogwaardige magneetsieraden. Zo verkoop ik koperen armbanden en ringen, met of zonder magneet, welke uitermate geschikt zijn voor mensen met reumatische klachten. Daarnaast zijn er de vele prachtige titanium armbanden, voorzien van hematiet of van neodium magneten, veelal voorzien van extra elementen zoals:

 • Germanium
 • Far infrarood
 • Minus ionen
 • Jade
 • Dode zee mineralen
 • Amethist

NB. Draag je een pacemaker of een ander medisch apparaat, overleg dan altijd even met je behandelend arts of het dragen van magnetische sieraden geen storing kan opleveren.

Tot slot:

Of je nu jezelf of een ander een groot plezier wil doen met een prachtig heilzaam sieraad, je bestelling wordt altijd ingepakt als een cadeautje. Want een beter cadeau dan een bijdrage aan een gezonder en fitter lichaam kun je jezelf of de ander natuurlijk niet geven.

Ik kijk er enorm naar uit jou nog vele jaren te mogen voorzien van deze fantastische sieraden en verwelkom je graag in mijn shop!

Liefs, Linda

Handelsnaam Triple L Company, Stuwmeer 130, 3994 HS Houten

BTW NR: NL003713960B51

K.V.K.nr.82676232

IBAN nummer: NL70KNAB0407050221

Bank Identificatie Code (BIC): KNABNL2H