Over Magneet Armbanden

Ik Else de Jong, ben Natuurgeneeskundige en heb jarenlang een eigen praktijk Weer in balans gehad in Huissen, en heet u hartelijk welkom in deze webshop.

Tijdens mijn werk als natuurgeneeskundige heb ik vaak magneettherapie toegepast bij mijn cliënten en heb gezien hoeveel baat ze er bij hadden.

Door zelf een webshop ermee te starten kon ik garant staan voor kwaliteit. Ik vind het prettig om cliënten te adviseren bij hun keuze. Ook vind ik het leuk als men via WhatsApp, email of telefoon contact opneemt.

Sinds 2008 ben ik de eigenaar van deze magneetarmbanden webshop en heb er nog steeds evenveel plezier in als toen ik ben gestart.

Mijn doel was een constante lijn te verkopen van hoogwaardige kwaliteit. Door een goed contact met mijn leveranciers werd ik op de hoogte gesteld van de nieuwtjes op het gebied van magneetarmbanden.

Daardoor heb ik altijd het nieuwste van het nieuwste in mijn collectie. Veel van de producten komen uit Japan wat garant staat voor kwaliteit.

Er is zoveel keuze. Binnen onze webshop vindt u een eenvoudige magneetarmband maar ook een armband van koper en nog veel mogelijkheden, kortom voor elk wat wils.

Het is geweldig om zulke mooie 7 in 1 armbanden te verkopen met de 6 extra elementen erin.

De topkwaliteit Titanium armbanden zijn prachtig en vinden gretig aftrek. Het zijn artikelen van top kwaliteit die gretig aftrek vinden bij mijn tevreden klanten.

Natuurlijk verkoop ik ook koperen magneetarmbanden, zelf als reuma patiënt heb ik de werking ervaren.

Als u een pacemaker of een ander medisch apparaat draagt, vraag dan eerst medisch advies aan uw arts of het dragen van een magneetarmband geschikt is.

Het contact hebben met tevreden cliënten en het vinden van nieuwe producten geven mij veel voldoening en wij stellen de tevredenheid van onze cliënten voorop.

Het contact hebben met u via Whatsapp is voor prettig en wordt steeds vaker gebruikt. Zo zijn wij vrijwel 24/7 bereikbaar.

Graag tot ziens in onze geheel vernieuwde magneet webshop!

Else de Jong

Handelsnaam Wellness Centrum Huissen, Waterkiep 3, 6852 KJ Huissen

BTW NR: NL090124601B02

K.V.K.nr.09169400

IBAN nummer: NL 49 INGB 0754 909 86

Bank Identificatie Code (BIC): INGBNL2A