Over Magneet Armbanden

Nadat mijn webshop www.wellness-centrum.org te klein werd voor mijn grote collectie magneet sieraden ben ik gestart met de Magneet-armbanden website. Dit is een 100% dochteronderneming van Handelsnaam Wellness Centrum Huissen.

Ik Else de Jong, ben Natuurgeneeskundige en heb jarenlang een eigen praktijk Weer in balans gehad in Huissen, en heet u hartelijk welkom in deze webshop.
Tijdens mijn werk als natuurgeneeskundige heb ik vaak magneetherapie toegepast bij mijn cliënten, waardoor er een toenemende vraag aan magneetsieraden binnen Wellness Centrum Huissen is gerezen, waardoor ik mij meer heb toegespitst op deze sieraden. Er is zoveel keuze. Binnen onze webshop vindt u allereerst de Magnetic Wellness armbanden, alleen bij ons te koop. Hier vindt u een eenvoudige koperen magneetarmband maar ook een armband voorzien van een dun laag 14K goud, kortom voor elk wat wils.

Het is geweldig om zulke mooie 7 in 1 armbanden te verkopen met de 6 extra elementen erin. De topkwaliteit Titanium armbanden en de krasbestendige en vrijwel onbreekbare Keramische magneetarmbanden. Het zijn artikelen van top kwaliteit die gretig aftrek vinden bij mijn tevreden klanten. Natuurlijk konden de koperen magneetarmbanden ook niet ontbreken waarvan de werking u wellicht bekend is.

Ook is er vrij veel vraag naar de Magnetic Jewels sieradenlijn. Ze zijn origineel, uniek en modieus, eigenlijk voor elk wat wils.

Tevens verkopen wij teen magneetringen. U zult verbaasd zijn, over de geweldige modieuze sieraden, voor jong en oud. Van bedels tot hondenriemen alles is te koop. U hoeft alleen maar uw wens aan te klikken, waarmee het artikel naar u keuze in de winkelwagen komt.

Tot slot verkopen wij ook Magnetische braces voor de schouder, knie en enkel, neemt u hiervoor aub contact met ons op voor de mogelijkheden..

Als u een pacemaker of een ander medisch apparaat draagt, vraag dan eerst medisch advies aan uw arts of het dragen van een magneetarmband geschikt is.

Het contact hebben met tevreden cliënten en het vinden van nieuwe producten geven ons veel voldoening en wij stellen de tevredenheid van onze cliënten voorop.

Graag tot ziens in onze geheel vernieuwde magneet webshop!

Else de Jong en haar team
Oprichtster Wellness Centrum Huissen

Handelsnaam Wellness Centrum Huissen Waterkiep 3 6852 KJ Huissen

BTW NR: NL090124601B02

K.V.K.nr.09169400

IBAN nummer: NL 49 INGB 0754 909 86

Bank Identificatie Code (BIC): INGBNL2A.