Menu
EUR

Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company). In deze disclaimer geven wij aan en willen wij u informeren over de inhoud van de gegevens. Wij doen ons uiterste best om deze informatie continu up to date te houden.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot inhoud en de vormgeving van deze website of andere informatievoorzieningen komen toe aan www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company) of aan diegene die een licentie heeft afgegeven aan www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company).

Zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company) is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere inhoud van deze website, of andere manier van informatievoorziening, her te gebruiken. Alle informatie is Het intellectueel eigendom berust bij magneet-armbanden (Triple L Company). Gebruik van informatie door anderen dan www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company) is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

Alle informatie die u via www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company) ontvangt is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en verkregen maar er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. www.magneet-armbanden.nl (Triple L Company) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in onze website of informatieverstrekking. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Wij wijzen u erop dat onze producten nooit dienen ter vervanging van medicijnen of medische hulp in het geval van gezondheidsproblemen. Bij klachten, ziekte of vermoeden hiervan dient u altijd een arts of uw eigen arts te raadplegen.

De werking van onze producten kan per persoon verschillen en het hangt van verschillende factoren af. Iedereen heeft andere klachten en oorzaken. Als u al voldoende energie heeft en geen specifieke klachten ervaart, kan het zijn dat u in uw beleving geen verandering merkt door het gebruik van onze producten.

Mocht u een pacemaker of andere elektronische hulpmiddelen nodig hebben dan mag u onze producten niet gebruiken zonder vooraf overleg of toestemming van hun behandelend arts. Het gebruik van onze producten willen wij ook afraden bij zwangere vrouwen. Bij een zwangerschap willen wij u aanraden om eerst overleg te hebben met een arts voordat onze producten gebruikt worden.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »