Menu
EUR

Klantenservice

Heb je vragen neem gerust contact met ons op!
Whatsapp
Werkdagen van 09:00 - 18:00
Whatsapp
31(0)618122456

Klantenservice

Algemeen
Wanneer u een bestelling plaatst bij Magneet-armbanden.nl, geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Magneet-armbanden.nl behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden ten alle te wijzigen en/of uit te breiden.

Als u de algemene voorwaarden wilt lezen kunt u onderaan in het menu op de link ‘algemene voorwaarden’ klikken.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de regels uit de algemene voorwaarden. Indien er –door spelfouten of veranderingen o.i.d.- verschillen zijn tussen onderstaande en de algemene voorwaarden zijn de algemene voorwaarden altijd bindend.

Bestellen
Na het plaatsen van uw bestelling en het invullen van uw adresgegevens, ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw bestelling met daarbij de factuur bijgevoegd. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, dan wordt de bestelling uiterlijk binnen 48 uur naar u verzonden.

Als het product niet op voorraad is ontvangt u hier zo snel mogelijk bericht van met de eerst volgende mogelijkheid tot levering. Indien u niet tevreden bent dan kan de bestelling geretourneerd worden binnen zeven dagen ingaande op de dag na de bezorgdatum, op voorwaarde dat u een email heeft gestuurd dat u het product wilt retourneren.

Leest u ook onze pagina ‘Ruilen en Retourneren’ voor de voorwaarden.

Betalen
Bij een bestelling dient u altijd vooraf te betalen. U kunt op twee manieren betalen, via Ideal of handmatig het geld overmaken naar onze bankrekening. Als u het geld handmatig overmaakt, dan kan dit naar rekeningnummer:
IBAN nummer: NL70KNAB0407050221 t.n.v. Triple L Company te Houten onder vermelding van uw bestelnummer.

De bestelling wordt na betaling uiterlijk binnen 48 uur naar de cliënt verzonden.
Indien een bestelling niet binnen vijf werkdagen word betaald, annuleert Magneet-armbanden.nl de bestelling en vervallen alle rechten en verplichtingen.

Verzenden
Magneet-armbanden.nl verzendt haar bestellingen via PostNL en DPD (afhankelijk naar welk land de bestelling verzonden dient te worden).
Magneet-armbanden.nl verzendt een bestelling binnen de afgesproken periode na ontvangst van uw betaling naar het door u opgegeven adres.

Magneet-armbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u lijdt doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden. U kunt uw bestelling ook afhalen na het maken van een afspraak. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: [email protected].

Annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen twee dagen (48 uur) na het plaatsen van uw bestelling te doen via e-mailadres: [email protected]. Is de bestelling reeds verzonden dan kunt u het artikel retourneren bij ontvangst. Gemaakte verzendkosten door Magneet-armbanden.nl worden niet meer vergoed.

Wanneer Magneet-armbanden.nl het bestelde product niet kan leveren binnen dertig dagen, kunt u als consument de overeenkomst zonder kosten ontbinden.

Beschadigingen na kleiner maken door cliënt zelf
Mocht u als cliënt er zelf voor kiezen de armband zelf in te korten, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Magneet-armbanden.nl wil graag gratis uw armbanden inkorten, maar kiest u er voor om het zelf te doen, dan wordt de armband niet vergoed of hersteld op onze kosten, als er door verkeerd gehandeld te hebben, helaas toch schade is ontstaan. De cliënt dient zelf de herstelkosten betalen. Wij weten exact hoe dit werkt, en zijn daarom nooit verantwoordelijk.

Garantie: Op de gehele sieraden collectie geldt een garantie termijn van 6 maanden.

Retourneren

Op de pagina ‘Ruilen en Retourneren‘ leest u precies wat u moet doen. Stuur nooit zomaar een bestelling retour!

Bij retour zenden zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Het product mag alleen geretourneerd worden mits deze degelijk verpakt is. Bij het ruilen van een product zijn de verzendkosten tevens voor eigen rekening.

Bij het retourneren van uw bestelling dient u het volgende in acht te nemen:

· U kunt uitsluitend artikelen retourneren die door uzelf gekocht zijn bij Magneet-armbanden.nl

· Het product dient onbeschadigd en ongedragen/ongebruikt, in een degelijke verpakking, geretourneerd te worden.

· Zodra uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd vanaf de dag na bezorging om de producten terug te sturen, als u ze wilt ruilen of retourneren. Voorwaarden voor Ruilen of Retourneren leest u op onze pagina ‘Ruilen en Retourneren’.

· Bij klachten of beschadiging tijdens het transport, dient u contact op te nemen met Magneet-armbanden.nl. Dit dient u per e-mail te doen aan: [email protected]. Magneet-armbanden.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u lijdt doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

· Wanneer u uw bestelling retour stuurt maar niet juist gefrankeerd heeft dan zal het ‘boetebedrag’ van de bezorgdienst bij u in rekening gebracht worden.

∙ Heb je met Klarna betaald en stuur je je bestelling of een deel ervan retour dan brengen wij €5,- kosten in rekening.

· Producten die geruild moeten worden, verzendt de koper naar onderstaand adres:

Magneet-armbanden.nl
t.a.v. Linda Suurbach
Stuwmeer 130
3994HS Houten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Betaalde verzendkosten alsmede door consument gemaakte verzendkosten voor het retourneren worden nooit vergoed!

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U koos zelf de verkeerde maat
Indien u zelf de verkeerde maat heeft doorgegeven tijdens uw aankoop en u wilt de armband liever in een andere maat, dan zijn de verzendkosten voor u als koper.
Hoe u de juiste maat kunt vaststellen staat bij elk artikel vermeld en onderaan de pagina.

Omruilen
Als u toch liever een ander artikel wilt, dan kunt u kiezen voor omruilen. In het geval van een goedkoper artikel krijgt u het verschil minus de verzendkosten terug. In het geval van een duurder artikel ontvangt u een factuur van het verschil en de verzendkosten voor het nieuw gekozen artikel.

Privacy
De gegevens van derden zal Magneet-armbanden.nl nooit delen met derden.

Klachten
Omdat de sieraden delicate producten zijn kunnen wij helaas geen garantie geven op het verkleuren van metaal of het loslaten van metaal van de sieraden.

Ook kunnen wij geen garantie geven op het verlies van magneten of andere elementen uit de sieraden.

Tevens is er geen garantie op het kapot gaan van een schakel in een keramische armband.

Beschadigingen na kleiner maken door client zelf: Mocht u als client er zelf voor kiezen de armband zelf in te korten, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Magneet-armbanden.nl wil graag gratis uw armbanden inkorten, maar kiest u er voor om het zelf te doen, dan wordt de armband niet vergoed of hersteld op onze kosten, als er door verkeerd gehandeld te hebben, helaas toch schade is ontstaan.

De cliënt dient zelf de herstelkosten betalen. Wij weten exact hoe dit werkt, en zijn daarom nooit verantwoordelijk

Over andere klachten kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]. Wij nemen elke klacht serieus en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Neem contact op

Contactgegevens

+31(0)618122456
KVK nummer: 82676232
btw-nummer: NL003713960B51
Magneet-armbanden.nl Stuwmeer 130
3994 hs Houten
Nederland

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik welke polsmaat ik moet bestellen?
Hoe bepaal ik de juiste lengte van mijn armband?

Je kunt je pols opmeten met een flexibel meetlint, heb je deze niet in huis gebruik dan een touwtje welke je langs een liniaal kunt leggen.
Meet de pols altijd strak op ter hoogte van je knokkel.
De juiste maat is de gemeten lengte plus 1 tot anderhalve centimeter.

Als voorbeeld: je meet je polsmaat, deze is strak gemeten 15cm.
Bestel je armband dan in 16cm om de armband soepel om je pols te laten vallen.
Hou je ervan om de armband verder over de hand te laten vallen bestel de armband dan in 17cm.

Twijfel je over de juiste maat, noteer dan je polsomvang in het opmerkingenveld in het afrekenscherm en wij zorgen ervoor dat je de armband in de juiste lengte ontvangt.

Koop je een armband voor iemand anders en twijfel je of de gekozen maat lang genoeg is,
bestel dan een extra schakel bij de armband. Deze voegen wij dan toe aan het doosje zodat de krijger de
maat later nog kan aanpassen.

Mijn polsmaat staat niet bij de genoemde opties, kunnen jullie een armband voor mij op maat maken?

Bijna alle armbanden kunnen wij voor je op maat maken.
Schakelarmbanden kunnen altijd kleiner
gemaakt worden dan de standaard lengtemaat zoals deze vermeld staat bij het product.
Langer maken kan vaak ook, heb je echter een langere lengtemaat nodig dan vermeld bij het product stuur ons dan
altijd eerst even een WhatsApp bericht of een e-mail met de gewenste lengtemaat. Dit om
teleurstellingen te voorkomen.
Iedere armband kan enkel verlengd of verkleind worden per hele schakel, omdat de maat van de schakels per armband kan verschillen kan de uiteindelijke maat ook altijd iets afwijken van de gewenste maat.
Uiteraard doen wij altijd onze uiterste best de maat zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de gewenste lengtemaat.

Kan ik de lengte van mijn armband ook zelf aanpassen?

Ja dat kan!

Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik uitleg hoe je zelf met huis-tuin-keuken middelen je armband kunt verkorten of verlengen. 

Je kunt het filmpje hier bekijken: Uitleg lengte aanpassen armband

Draagbaarheid magneetsieraden
Kan ik mijn magneetsieraad dag en nacht dragen?

Ja hoor, u kunt zonder problemen uw sieraad dag en nacht dragen. Geheel naar eigen wens.

Kan iedereen magneetsieraden dragen?

Ja in principe wel! Draagt u een pacemaker of een ander geïmplanteerd elektromagnetisch apparaat
raadpleeg dan vooraf uw medisch specialist.

Moet je lichaam wennen aan het dragen van magneetsieraden?

Voor verreweg de meeste mensen is het geen enkel probleem om magneetsieraden te dragen, voor een enkeling is het dragen van een magneetsieraad wel even wennen.
Zo kun je je wellicht wat licht in je hoofd voelen, of juist wat meer onrust voelen.
Schrik hier niet van!
De magneten brengen je lichaam in balans en voor wie er gevoelig voor is kan dit bovengenoemde symptomen opleveren.
Ervaar jij deze symptomen dan raad ik je aan het dragen van je magneetsieraad langzaam op te bouwen. Draag het sieraad de eerste dag 1 tot 2uur, net wat voor jou goed voelt, en verdubbel de draagtijd iedere 2 à 3 dgn. Je zult merken dat de symptomen verdwijnen en je je geleidelijk beter gaat voelen.   

Kan ik zwemmen en douchen met mijn magneetsieraden?

Onze armbanden/sieraden worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit staal of titanium welke
voorzien zijn van een hoogwaardige kwaliteit plating. De plating zal geleidelijk aan slijten. Langdurige
blootstelling aan chloorwater/zeewater/chemicaliën uit schoonmaakmiddelen of shampoos doen je
sieraden geen goed. Wij raden je daarom aan je sieraden af te doen tijdens douchen/zwemmen of
langdurige blootstelling aan schoonmaakwater o.i.d..

Wat zijn de voordelen van roestvrij staal?

Het is allergievrij en verkleurd niet op de huid. Roestvrij staal is enorm sterk en een kras- en
kleurvast materiaal. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je roestvrij stalen sieraden.

Wat is het voordeel van titanium?

Titanium is superlicht waardoor je bijna niet voelt dat je een sieraad draagt!

Daarnaast is het allergievrij en verkleurd het niet op de huid, net als roestvrij staal.

Tot slot is titanium, net als roestvrij staal, enorm sterk en een kras- en kleurvast.
Hierdoor heb je jarenlang plezier van je roestvrij stalen sieraden.

Algemene vragen
Mijn koperen sieraden zijn verkleurd, hoe maak ik deze weer schoon?

Koperen sieraden kun je eenvoudig oppoetsen met een zachte doek.

Is je koperen sieraad erg vervuild dan kun je deze met wat citroensap en zout in no time weer glanzend krijgen.

Hoe moet je dit doen?

Snijd de citroen doormidden en doop deze in een bakje met zout. Wrijf nu over uw sieraad en de glans komt weer terug.

Geen citroen in huis? Azijn werkt ook. Doe wat azijn in een kommetje, voeg hier zout aan toe en roer het goed door. Pak een zachte poetsdoek, doop deze in het mengsel en poets uw sieraad met deze doek op.

Gebruik nooit schuursponsjes of andere schuurmiddelen, koper is een zacht metaal en zal onherstelbaar beschadigen. 

 

Waarom wijkt de kleur van mijn natuurstenen of Tiny magneetarmband af van het plaatje?

Onze natuurstenen armbanden en armbanden uit de Tiny Magneetarmbanden collectie bestaan uit
natuurlijke materialen. Hoewel wij altijd onze best doen de armbanden zo natuurgetrouw te
fotograferen kan de kleur altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Dit kan komen door de scherm
instellingen van uw laptop/telefoon/tablet maar ook door het feit dat de kralen onderling soms van
elkaar afwijken.

Ik kan de gewenste kleur armband niet meer aanklikken, is het artikel dan uitverkocht?

Wanneer een armband in meerdere kleuren of uitvoeringen te bestellen is maar de door jou
gewenste kleur/ uitvoering kun je niet aanklikken dan is het artikel op dat moment niet op voorraad.
Maar, niet getreurd, het artikel komt meestal nog wel opnieuw binnen. Stuur ons gerust een
WhatsApp bericht of e-mail om te vragen of het door jou gewenste artikel snel weer voorradig is.

Mijn bestelling is een cadeautje, kunnen jullie het leuk inpakken voor mij?

Al onze bestellingen worden ingepakt als een cadeautje, wil je een persoonlijke tekst op het kaartje
dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld in het afrekenscherm. Geef je geen boodschap op
dan staat er een persoonlijke boodschap van ons aan jou op het kaartje.

Kan ik een kortingscode krijgen?

Als je onze website bezoekt krijg je een pop-up om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Na het
invoeren van je mailadres krijg je een mail met daarin een kortingscode. Met de code kun je korting
krijgen op je eerste aankoop. Daarna zul je geregeld een aanbiedingsmail of mail met extra informatie over onze producten plús een leuke kortingscode ontvangen.
Wees gerust we zullen je niet overladen met mailtjes, daar houden wij zelf immers ook niet van!

Kortingscodes kunnen alleen individueel gebruikt worden, bij besteding vanaf €29,95, en zijn niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Jazeker! En in principe kan het ook naar ieder land.
Staat het land waar jij naartoe wilt laten versturen? 
Stuur mij dan even een WhatsAppje of email, dan maak ik het in orde voor je.
Verzendkosten verschillen per land.

Bij verzending naar landen buiten de EU zullen pakketjes altijd door de douane moeten, hier kunnen inklaringskosten/BTW voor gerekend worden. Dit ligt helaas buiten onze macht.

Meer informatie over magneet therapie
Wat is de werking van magneet sieraden?

De werking van magneetsieraden, zoals armbanden, kettingen of ringen, wordt vaak geassocieerd met magneettherapie. Magneetsieraden genereren magnetische velden die verschillende gezondheidsvoordelen bieden.

Hier zijn enkele veronderstelde effecten van magneetsieraden:

  • Verbeterde bloedcirculatie: Het wordt beweerd dat magneetsieraden de bloedcirculatie kunnen bevorderen door de magnetische velden die in contact komen met de huid. Dit zou kunnen leiden tot een betere zuurstof- en voedingsstoffenafgifte aan de weefsels.
  • Pijnverlichting: Magneetsieraden worden soms gebruikt om pijn, zoals die veroorzaakt door artritis, gewrichtspijn of spierpijn, te verminderen. Voorstanders geloven dat de magnetische velden de zenuwsignalen kunnen beïnvloeden en pijn kunnen verzachten.
  • Ontstekingsremmend effect: Er wordt gesuggereerd dat magneetsieraden ontstekingen in het lichaam kunnen verminderen. Dit kan voordelig zijn bij aandoeningen zoals artritis, waar ontsteking een belangrijke rol speelt.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van magneetsieraden niet consistent is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek. Er zijn studies die positieve resultaten hebben gevonden, maar helaas is er nog te weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan om de effecten helemaal te duiden. De mooiste bewijzen dat magneettherapie horen wij dagelijks van onze klanten!

Als je overweegt om magneetsieraden te gebruiken, is het verstandig om bij twijfel altijd medisch advies in te winnen. Het is belangrijk om te onthouden dat magneetsieraden geen vervanging zijn voor reguliere medische behandelingen en dat het altijd raadzaam is om een gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen bij gezondheidsproblemen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van het dragen van magneet sieraden of armbanden?

Magneet sieraden of magneet armbanden kunnen door het dragen pijn verlichten, ontstekingen verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Er zijn een aantal onderzoeken geweest waarmee aangetoond is dat magneet armbanden het welzijn kunnen verbeteren.
De diverse extra elementen die toegevoegd zijn aan onze armbanden bieden nog extra voordelen voor je welzijn. Meer informatie over de elementen lees je hier: De werking van de verschillende elementen

Hoe lang duurt het voor een magneet armband effect heeft?

Er is geen vaste periode te benoemen van wanneer het resultaat gaat geven. Wij krijgen veel verschillende reacties terug. Bij sommige mensen heeft het direct resultaat. Bij andere klanten merken we dat magneet armbanden pas na 2 of 3 weken resultaat geven. Het verschilt per persoon.

Moet je een magneet armband ook 's nachts dragen?

Het is mogelijk om 's nachts een magneet armband te dragen, zolang jij je er comfortabel bij voelt.
Dit kan zelfs voordelig zijn, omdat de armband tijdens je slaap minimaal zal bewegen, waardoor je er waarschijnlijk meer baat bij hebt.

Merk dat je dat jouw lichaam erg aan de magneten moet wennen, draag de magneet armband dan alleen overdag en bouw de draagtijd langzaam op.

Verliezen magnetische armbanden hun kracht?

Niet zomaar! Toch kan een magnetische armband na verloop van tijd magnetische kracht verliezen. We hebben het dan wel over een periode van tientallen jaren. Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren, zoals blootstelling aan hoge temperaturen, sterke magnetische velden, beschadiging van de magneten of zelfs normale slijtage. Het is raadzaam om zorgvuldig met de armband om te gaan. Het effect van de armband zal echter niet zomaar verdwijnen.

Hoeveel uur per dag moet je magnetische armbanden dragen?

Het dragen van magnetische armbanden kan zo veel of zo weinig als voor jou goed voelt, het kan zelfs prima 24/7, wat wij ook meestal aanraden om zo de beste resultaten te bereiken.
De snelheid waarmee mensen de voordelen van het dragen van magnetische armbanden voelen, verschilt aanzienlijk van persoon tot persoon.

Zijn alle magnetische armbanden hetzelfde?

Niet alle magnetische sieraden zijn hetzelfde gemaakt.
Elk sieraad is anders en het ligt eraan hoeveel magneten en welke sterkte van de magneten er in de magneet armband of het magneet sieraad verwerkt zit. Daarnaast verkopen wij ook magneet armbanden met extra ondersteunende elementen zoals met: germanium, minus ionen, far infrared, dode zeezout, jade, toermalijn, amethist en koper. Deze elementen hebben ook ieder hun eigen uitwerking op je lichaam en geest.

Voor meer informatie over de ondersteunende elementen verwijs ik je graag naar ons blog artikel: De werking van de verschillende elementen

Wie mag geen magnetische armbanden dragen?

Er wordt gezegd dat je geen magneet armband mag dragen als je zwanger bent of wanneer je een pacemaker of ander elektronisch apparaat (zoals een geïmplanteerde defibrillater) draagt. Voor de medisch elektronische apparatuur lijkt me dit ook niet verstandig. Bij een zwangerschap kan het mijns inziens weinig kwaad.

Overleg altijd even met je verloskundige of medisch specialist voor je een magneet armband aanschaft.

Zijn magneten goed voor je lichaam?

Omdat magneten alkalisch zijn, kunnen ze eventuele verzuring in het lichaam, veroorzaakt door ziekte, verlichten. Magneten kunnen worden gebruikt om rug-, schouder-, nek-, knie- en andere gewrichtsproblemen te verlichten, en rond de onderbuik om symptomen van de menopauze of menstruatiepijn aan te pakken. Al blijft het wel zo dat er verschillende onderzoeken zijn met wisselende uitkomsten.

Magneet therapie kan ook heel goed ingezet worden bij kinderen/volwassenen met HSP -> Hoog Sensitieve Personen. De magneten laten je beter aarden en negatieve invloeden van buitenaf afstoten. 
Onze ervaring bij kinderen is dat zij aanzienlijk rustiger en gelijkmatiger worden wanneer zij een magneet armband of bijvoorbeeld een magneet hart bij zich dragen. Vind je beide items te groot voor je kind, dan hebben wij ook magneet pleisters. Deze zijn klein en onzichtbaar te dragen. Het kind of jij zelf voelt niet dat je ze draagt, terwijl je wel de positieve effecten van het dragen van de magneet zal ervaren!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »